Aftensmad: Kalkunbrystfilet med kokossauce (4 pers)

Kalkunbrystfilet med kokossauce (4 pers)

Sådan gør du:

2 dl skummet eller minimælk (man kan også bruge kokosmælk light i stedet for)
4 spsk. kokosmel
1 stk. kalkunbryst (ca. 300 g)
1 spsk. olie
2 tsk. karry
1 stk. hakket zittauerløg
1 dl hønsebouillon
2 tsk. mild mangochutney
2 tsk. fintrevet frisk ingefær
2 tsk. friskpresset citronsaft
evt. majsstivelse til jævning (maizena)
½ tsk. groft salt
friskkværnet peber

Tilbehør
320 g parboiled ris
500 g porrer i strimler
500 g gulerødder i tynde stave

Kog mælken op med kokosmel og lad det trække i gryden i ca. 5 min. Afdryp kokosmælken i en sigte. Skær kødet i 1 cm tykke skiver. Brun kødet i en gryde i olien og tag det op. Svits karry og løg i olien i gryden. Tilsæt kødet og de øvrige ingredienser også kokolmælken. Kog det hele sammen ca. 10 min. Jævn evt. med maizena udrørt i vand. Server retten med ris og dampede grønsager.

Tips: tilsæt evt. friskhakket chili eller sambal oelek (chilipasta på glas) til retten hvis du ønsker den hot.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *