Vidste du at OCR er:

OCR er sporten hvor du som løber skal overvinde forskellige og særdeles udfordrende forhindringer.

Løbelængden kan være alt fra den hurtige 5kilometer (sprint) til den 19kilometer lange tur.

Forhindringerne kan være alverdens ting, intet er sikkert når du løber OCR. Forhindringerne omfatter, men er bestemt ikke begrænset til at forcere i udfordrende terræn, klatre i reb, passere vægge via reb, kravle under pigtråd m.m. Den slags forhindringer og udfordringer som du kender fra militær træning. Du lkan hvis du vælger at løbe OCR kommer til at stifte bekendtskab med forhindringer som er specifikt udviklet til netop den slags løb. Disse forhindringer kan du være sikker a er sat sammen på en sådan måde at du får testet både styrke, hurtighed, udholdenhed og smidighed. Og det er lige netop det, der gør OCR til så fed en sportsgren.

OCR kæmper der giver sig 100%

Det siger andre om Gregers....

En mand fuld af overskud....

- Thomas Dybro

Gregers Rasmussen har en unik alsidighed, en eminent evne til at presse sig selv og samtidig formår han at gøre det med et smil. Han er meget vellidt blandt andre løbere og mine frivillige, fordi han er en rollemodel som sportsmand: Han motiverer øvrige løbere, er altid smilende, hjælper til med at rydde op og tager udfordringer med højt humør. Han er meget aktiv og formår at være blandt de allerbedste mange gange om året. Han løber med de allerhurtigste, samtidig med at han er blandt de stærkeste atleter, og derudover formår han at følge med på det højeste niveau teknisk. Han er en komplet OCR-løber, som er en fornøjelse at være i selskab med.

Altid lærerig....

- Ronni Andersen

Jeg har den fornøjelse at træne sammen med Gregers. Og lige meget hvad, hvor og hvordan så gøres det altid med et smil på læben, og med masser af overskud til at hjælpe alle andre end ham selv.

Altid godt humør til træning, og når han står for planlægningen af vores træningspas, så er det altid super variende, sjovt og alsidigt. Men selvfølgelig også krævende, men præcis det er Gregers en mester i at få folk til at overvinde.

Husker specifikt en øvelse med “boxjump” hvor undertegnet var overbevist om at det kunne i hvert fald ikke lade sig gøre. Men det svar er åbenbart ikke et issue man bruger i Gregers univers. Den dag i dag er der fuld styr på boxjump i fine højder 🙂

Sublim Hellrun atlet..

- Mikkel Schjøtz

Jeg har kendt Gregers i ca. 3 år, hvor jeg har mødt ham til diverse extremesport-arrangementer.

Særligt har han imponeret ved Hellrun, Danmarks hårdeste Døgn, hvor han har vist, hvor alsidig han er, samt hvordan han kan holde humøret og motivationen høj, selv når det bliver rigtigt svært. Gregers er både stærk, hurtig og har stor udholdenhed hvilket er sjældent.

En af de mest karakteristiske egenskaber ved Gregers er hans evne til at skabe god stemning og være vellidt af både konkurrenter og arrangører.

Familien er med.....

Når man som Gregers er så dygtig en OCR atlet, så er familien en naturlig del af hans træning og konkurrencer.

Familien, som består af Trine (Kone) og de 2 børn Asger og Pil er med ude til løb og konkurrencer, og Trine er aktiv indenfor OCR miljøet både som hjælper og som coach for sin mand.

Begge børn er kommende atleter – i hvert fald har begge arvet deres fars evne til udholdenhed og styrke, og især Asger er allerede nu begyndt at deltage i OCR løb for børn.